BİR ARAP TAYINDA HERNİA SCROTALİS OLGUSU VE OPERATİF SAĞALTIMI - Hayat, Ali; Biricik, Halik Selçuk (Fırat University, 2007)
Bu vaka takdiminde; bir arap tayında gözlenen hernia scrotalis olgusu ve operatif sağaltımı sunulmaktadır.