Kalıcı kalp pili (icd) implante edilen diyabetik hastanın pil yerinde erken dönemde gelişen nekrozun rekonstriksiyonu - Kaya, Hakkı; Yücel, Hasan; Doğdu, Orhan; Zorlu, Ali (My University, 2014)
-
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Kalp ve Kalp Damar Sistemi