Besi sığırlarında selenyum ve E vitamini yetersizliğinin araştırılması - Dabak, Murat; Karatas, Fikret; Gül, Yusuf; Kızıl, Ömer (My University, 2002)
-
Keywords: Selenyum; E vitamini; risk faktörleri; eksiklik hastalıkları; kas distrofisi