Dış kulak kanalında kene: Olgu sunumu - Keleş, Erol; Karlıdag, Turgut; Işık, Oğuz; Şaki, Cem Ecmel (My University, 2010)
Kulak Burun Boğaz hastalıkları içinde, dış kulak kanalı yabancı cisimleri ile sık karşılaşılmaktadır. Ancak dış kulak kanalında canlı yabancı cisimlere çok nadir rastlanmaktadır. Bu makalede 32 yaşında, sağ kulağında ağrı, kaşıntı ve dolgunluk şikayeti ile kliniğimize müracaat eden ve muayenede dış kulak kanalında kene tespit ettiğimiz erkek hasta sunulmuştur.
Keywords: Kulak; Burun; Boğaz