The Dynamics of Thirring Optical Solitons by Kerr Law Nonlinearity - Aslan, Ebru Cavlak (My University, 2017)
ÖZET: Bu makalede Thirring optikal solitonların dinamiği çalışıldı. Tam çözümler için Jacobi eliptik fonksiyonlar düşünüldü ve lineer olmayanlık Kerr law ile tanımlandı. Sonuçta, Dark ve Bright optikal solitonlar ile tekil çözümler elde edildi
Keywords: Fizik; Partiküller ve Alanlar