Harşit Vadisi’nden (Türkiye) Raphignathus Dugés (Acari: Raphignathidae) akarları ve cinsin diğer üyeleri hakkında taksonomik yorumlar - Doğan, Salih; Doğan, Sibel; Erman, Orhan (My University, 2019)
-
Keywords: Biyoloji; Entomoloji