ELAZIĞ YÖRESİNDE KOYUN COCCİDİOSİSİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR - DOĞRUPARMAK, NİHAL KÜÇÜKERDEN (Fırat Üniveristesi, 1992)
Bu çalışma İ990 Eylül - 1992 Eylül ayları arasında Ela zığ Merkez, Baskil, Sivrice, Kovancılar ve Keban ilçeleri koyun ve kuzularında Eimeria türlerini, bu türlerin yıl içindeki dağılımlarını, hayvanların yas ve cinsiyetlerinin hastalığa yakalan

This study was made to investigate the prevalence of coccidia infecting sheep in Elazığ and its 4 district (Sivrice, Kovancılar,, Keban, Baskil) and to -find out the different species o-f Eimeria infecting sheep o-f different localities in re
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine