Karadeniz bölgesinde koyun ve keçilerde theileria ve babesia türlerinin mikroskopik ve moleküler yöntemlerle belirlenmesi - Dumanlı, Nazir; Aktaş, Münir (My University, 2012)
-
15.04.2012
Keywords: Biyoloji; Mikrobiyoloji