Siyasal Reklamcılık Özelinde Siyasal Tutumların Oluşması Süreci - Barut, Basri (My University, 2005)
Bu çalışmada \"Tutum\" kelimesinin kelime anlamının açıklanmasından başlayarak, tutumların oluşma sürecini açıklayan bir takım öğeler ve kuramlar üzerinde durulmuştur. İnsanların değişik etkisel faktörler karşısındaki tutumlarının nasıl oluştuğu veya tutumlarını nasıl belirledikleri irdelenmiştir. Bireylerin tutumlarının, genel manada 12-30 yaşları arasında oluştuğu, bu yaş aralığında değişik olaylara karşı tutumlarının oluşma örneklerinden yola çıkılarak; siyasal tutumlarının oluşma süreci açıklanmaya çalışılmıştır.
Keywords: İletişim; Siyasi Bilimler; Kamu Yönetimi