E de Birinci Asli Yön Eğrisiyle Elde Edilen A- net Regle Yüzeyler - Suroğlu, Gülden Altay; Körpınar, Talat (My University, 2017)
Bu makalede, 3- boyutlu Öklid uzayında, birinci asli yön eğrisiyle elde edilen A- net regle yüzeylerin yeni birparametrizasyonu verildi. Daha sonra, bu yüzeylerin ortalama eğriliği ve Gauss eğriliği elde edildi. Sonuç olarak, Anetyüzeylerin ortalama eğriliğe göre karakterizasyonu elde edildi.
Keywords: Matematik