Yerleşim sıklığı arttırılan bıldırcınların (Coturnix coturnix japonica) bazı biyokimyasal kan parametrelerindeki değişiklikler - Erişir, Mine; Erişir, Zeki (My University, 2002)
-
Keywords: Kan kimyası; Japon bıldırcını; kan parametreleri; yerleşim sıklığı; Coturnix