Maden (Elazığ) bakır yatağı çevresindeki toprak,bitki ve su örneklerindeki değişik metal düzeylerinin belirlenmesi - Şaşmaz, Ahmet; Yaman, Mehmet (My University, 2007)
-
15.10.2007
Keywords: Maden İşletme ve Cevher Hazırlama; Jeokimya ve Jeofizik; Çevre Bilimleri