BÜYÜ VE ELAZIĞ'DA BÜYÜ UYGULAMALARI - URUK, ESMA KAN (Fırat Üniveristesi, 2005)
Yüksek Lisans Tezi Esma KAN URUK T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ ANA BİLİM DALI DİNLER TARİHİ BİLİM DALI 2005, Sayfa: 95+11 Büyü ve Elazığ'da Büyü Uygulamaları adlı tezimiz, giriş ve iki bölümden oluşmaktadır. Giriş bölümünde büyünün tarihsel gelişimine değindik. Birinci bölümde büyünün tanımı ve işlevleri üzerinde durduk. İkinci Bölümde ise Elazığ'da büyü uygulamalarını inceledik. Tezimiz bibliyografya ve eklerden oluşmaktadır. Anahtar kelimeler: Magic, Magic aplication, Elazığ.
Magic and magic application in Elazığ
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Din