KEBAN BARAJ GÖLÜNDE YAŞAYAN BARBUS RAJANORUM MYSTACEUS (HECKEL, 1843) VE CAPOETA TRUTTA (HECKEL, 1843)`NIN MORTALİTE VE YAŞAMA ORANLARININ BELİRLENMESİ - IŞIK, OYA (Fırat Üniveristesi, 1994)
Yüksek Lisans Tezi KEBAN BARAJ GÖLÜNDE YAŞAYAN BARBUS RAJANORUM MYSTACEUS (HECKEL, 1843) VE CAPOETA TRUTTA (HECKEL, 1843)1*1^ MORTALİTE VE YAŞAMA ORANLARININ BELİRLENMESİ Oya IŞIK Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Su Ürünleri Anabilim Dalı 1994, Sayfa:20 Bu çalışmada Keban Baraj Gölünde yaşayan Barbus rajanorum mystaceus (Heckel,1843) veCapoeta trutta (Heckel, 1843) populasyonlarının toplam morta- Htesi, doğal mortalitesi ve yaşama oranlan saptanmıştır. Bu araştırma, Ocak 1993 - Aralık 1993 tarihleri arasında gölden toplam 536 adet balık örneği ile gerçeldeştirilmiştir. ANAHTAR KELİMELER: Barbus rajanorum mystaceus, Capoeta trutta, top lam mortalite, doğal mortalite, yaşama oranlan. m

SUMMARY Masters Thesis DETERMINATION OF LİVÎNG RATES AND MORTALITY OF BARBUS RAJANORUM MYSTACEUS (HECKEL, 1843) AND CAPOETA TRUTTA (HECKEL, 1843) LİVÎNG İN KEBAN DAM LAKE Oya IŞIK Fırat University Graduate School of Natural on Applied Science Department of Aquaculture 1994, Page:20 İn this study, total mortality, natural mortality, and living rates of populations of Barbus rajanorum mystaceus (Heckel,1843) waaCapoeta trutta (Heckel, 1843) living in Keban Dam Lake were established. This investigation is carried out with 536 fish samples collected between January - December 1993. KEY WORDS: Barbus rajanorum mystaceus, Capoeta trutta, total mortality, natural mortality, living rates. rv
Determination of living rates and mortality of Barbus rajanorum mystaceus (Hackel, 1843) and capoeta trutta (Heckel, 1843) living in Keban dam lake
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Su Ürünleri; Aquatic Products