Yüksek gerilim hatları ve trafo bölgelerinin ratlarda üreme performansı ve fonksiyonlarında meydana getirdiği değişikliklerin gözlenmesi ve histopatolojik olarak incelenmesi - Aydın, Muhterem; Aydin, Mustafa; Yüksel, Murat; Çevik, Aydın; Apaydın, A. Mükremin (My University, 2007)
-
01.06.2007
Keywords: Biyoloji; Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Mühendislik; Elektrik ve Elektronik