Pantograf ve katener sistemi için temassız gerçek zamanlı arıza teşhis yöntemlerinin geliştirilmesi - Aydın, İlhan; Karaköse, Mehmet; Akın, Erhan; Karaköse, Ebru (My University, 2014)
-
01.09.2014
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik; Mühendislik; Makine