Elazığ’da geçmişten günümüze spor - Arslan, Cengiz; Yücel, Ali Serdar (My University, 2008)
“Elazığ Buluşuyor Zirvesi” kapsamında Cumhuriyetin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılında spor, sporcu ve tesis yönünden Elazığ’da spor sektörünün nerede olduğu, ileriye yönelik stratejik planlamaları ve bu planların hayata geçirilmesini kapsayacak şekilde yürütülmektedir. Elazığ’a yeni bir spor vizyonu kazandırmak, spor tesis ve ekipmanları yönünden Elazığ’da yapılabilecek yatırımlar için bir yol haritası çalışmalarına başlamak, stratejiler belirlemek, planlar yapmak ve ileri nesillere yazılı ve görsel dokümanlar aktarmak, bu projenin öncelikli amacını oluşturmaktadır.
Kitap - Çok Yazarlı Kitap
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Elazığ; Spor