TELEVİZYON YAYINLARININ KEBAN İLÇESİNDE ÇALIŞMAYAN KADINLAR ÜZERİNDEKİ TOPLUMSAL ETKİLERİ - SEVİM, YELDA (Fırat Üniveristesi, 1991)
Televizyon Yayınlarının Keban İlçesinde Çalışmayan Kadınlar Üzerindeki Toplumsal Etkileri

Social Effects of Television Broadcasts on Non-Working Women in Keban District
Social effects of television broadcasts on non-working women in Keban district
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Sosyoloji; Sociology