FARKLI SÜRELERDE ÇEMENDE BEKLETMENİN BIYIKLI BALIK (BARBUS ESOCİNUS) PASTIRMASINA OLAN ETKİSİ - KÖK, FİLİZ (Fırat Üniveristesi, 2001)
[Abstract Not Available]
The Effect of different keeping time periods in cemen on barbus esocinus pastrami
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Child Health and Diseases