BAZI GENELERTIRILMIŞ FARK DIZI UZAYLARI VE DUALLERI - HATIM, MUSTAFA ISMAEL (Fırat Üniveristesi, 2017)
Bu tezde, ilkolarak bazı temel tanımları, teoremleri ve eşitsizlikleri verdik. Daha sonra Ç. Asma ve R. Çolak [14] tarafindan tanımlanan c?(u,?,p), c(u,?,p) ve ??(u,?,p) dizi uzaylarını ve bu uzayların bazı özelliklerini verdik. Dahası bu uzayların ?- ve ?- duallerini verip bunlarla ilgili teoremler ve ispatlar verdik

In this thesis, we first mention the definitions of some fundamental notions and write some basic theorems and inequalities. Then we give some sequence sets c?(u,?,p), c(u,?,p) and ??(u,?,p) which are defined by Ç. Asma and R. Çolak [14], and also describe some properties of these sets. Moreover, we study on ?- and ?- dual spaces of these sequence spaces and give some theorems related by such dual spaces.
On the duals of some generalized sets of difference sequences
Keywords: Matematik