MORKARAMAN, AKKARAMAN VE İVESİ KOYUNLARININ SÜT VERİM ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI - ODABAŞIOĞLU, FUAT (Fırat Üniveristesi, 1983)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine