Doğu Anadolu bölgesinde üst Kretase yaşlı Elazığ magmatitleri ve ilişkisi cevherleşmelerin izotop bileşimleri: metal ve magmatitlerin kaynağının belirlenmesi - Sağıroğlu, Ahmet; Akgül, Bünyamin; Akgül, Muharrem; Kalender, Leyla (My University, 2009)
-
29.09.2009
Keywords: Jeokimya ve Jeofizik; Jeoloji; Mineraloji