ADOMİAN METODUNUN İNTEGRAL DENKLEMLERE UYGULANMASINDA YENİ SONUÇLAR - İNAN, CEMİL (Fırat Üniveristesi, 2002)
Yüksek Lisans Tezi ADOMÎAN METODUNUN INTEGRAL DENKLEMLERE UYGULANMASINDA YENİ SONUÇLAR Cemil İNAN Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2002 sayfa : 48 Bu çalışma üç bölüm olarak düzenlenmiştir. Birinci bölümde; Temel Tanım ve Teoremler verilmiştir. ikinci bölümde; Fredholm ve Volterre Tipindeki integral denklemlerin özellikleri ve çözüm metotları incelendi. Üçüncü bölümde; Adomian metodunun integral denklemlere uygulanmasında yeni sonuçlar incelendi. ANAHTAR KELİMELER: Fredholm - Volterra integral denklemler, Adomian ayrıştırma metodu, Birbirini yokeden terimler

II SUMMARY Master Thesis NEW RESULTS OF ADOMİAN'S METHOD APPLIED TO INTEGRAL EQUATIONS Cemil İNAN Fırat University Graduate School of Science and Technology Department of Mathematics 2002, Page : 48 This study is arranged as three chapters. In the First chapter; the fundamental definitions and theorems are given. In the second chapter; The properties and solution methods of integral equations in the form of Fredhom and Volterra are examined. In the third chapter; new results are examined in the application of Adomians method to integral equations. Keywords: Fredholm - Volterra integral equations, Adomian decomposition method, Noise terms, Collocation polynomial, Collocation
New methods for an application of Adomian's method to integral equations
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics