HARPUT MERKEZ'DEKi ZiYARET YERLERi VE BU ZiYARET YERLERiNiN TiPOLOJiK AÇlDAN DEGERLENDiRiLMESi - Yavuz, Emrah (Fırat University, 2016)
Bu çalışmada, ülkemizdeki ziyaret fenomeni ve ziyaret yerlerinin tipolojisi ile ilgili çalışmalar örneğinde' Harput meri
In Centrum Of Harput Visitation Places And Be Evaluated Typolojic Percpective of This Visilation Places
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları