New records of water mites of the genus Monatractides K. VETS 8ACARİ. Hydrachnidia: Torrenticolidae) from Turkey - Pesıc, Vlademir; Erman, Orhan; Esen, Yunus (My University, 2006)
Bu çalışmada, Türkiye faunası için yeni kayıt olarak belirlenen, Monatractides lusitanicus (Lundblad, 1941), M. aberratus (Lundblad, 1941) ve M. vafaei Pesic, 2004'in tanımı örneklerimiz üzerinden gözden geçirilmiştir.
Keywords: Taksonomi; tanımlama; yeni coğrafik kayıtlar; mayt; akarsular; Torrenticolidae; Monatractides; Hydrachnidia; su kenesi