Eğitim Örgütlerinde Değişimin Engel ve Nedenleri - Töremen, Fatih (My University, 2002)
Bu çalışmada örgütsel değişme ile ilgili bir bakış açısı sunulmaya çalışıldıktan sonra, hizmet içi eğitim kurslarında \"örgütsel değişim\" semineri alan okul yöneticileri üzerinde yapılan bir araştırma ile Türkiye'de eğitim örgütlerini değişmeye iten nedenler ve değişmelerin önündeki engeller ortaya konulmaya çalışılmıştır.
Keywords: Eğitim; Eğitim Araştırmaları