Sokak köpeklerinde dirofilaria immitis ve dirofilaria repen'in multiplex-PZR ile eş zamanlı olarak belirlenmesi ve wolbachia DNA'sının PZR ile aranması - Şimşek, Sami (My University, 2012)
-
15.04.2012
Keywords: Mikrobiyoloji; Veterinerlik