MUSTAFA SAFAYİ EFENDİ TEZKİRE-İ SAFAYİ (NUHBETÜL-ASAR MİN FEVA'İD'İL EŞAR) (2 CİLT) - AYNAGÖZ, PERVİN (Fırat Üniveristesi, 1988)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature