Elazığ yöresinde sığırlarda Sabin-Feldman (SF) testi ile anti-Toxoplasma gondii antikorlarının belirlenmesi - Aktaş, Münir; Babür, Cahit; Karaer, Zafer; Dumanlı, Nazir (My University, 2000)
-
Keywords: Antikor; sığır; Elazığ; Sabin-Feldman boya testi; Toxoplasma gondii