Dağıtım sistemlerinin dinamik kompanzasyonu için 3-seviyeli kaskat inverter tabanlı dağıtım statik senkron kompanzatörün (D-STATCOM) gerçekleştirilmesi - Tuncer, Servet; Dandıl, Beşir; Deniz, Erkan; Cotelı, Resul (My University, 2010)
-
01.02.2010
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik