Tek-fazlı matris çevirici beslemeli iki-fazlı sürekli mıknatıslı senkron motor ve sürücü tasarımı - Aydogmus, Omur; Deniz, Erkan; Mese, Erkan (My University, 2015)
-
01.04.2015
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik