Bir Atta akut levamizol zehirlenmesi - İssi, Mustafa; Gül, Yusuf; Başbuğ, Onur (My University, 2010)
Bu gözlem, F.Ü Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Kliniği’ne muayene ve tedavi için getirilen 8 yaşında yaklaşık 300 kg canlı ağırlıkta kır donlu yerli Anadolu ırkı bir aygırda saptanan akut levamizol toksikasyonunu bildirmek amacıyla yazılmıştır.
Keywords: At; zehirlenme; toksisite; levamizol