BV (M, P, Q, U, S) GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYI - KARABULUT, SEYRAN (Fırat Üniveristesi, 2016)
Dört bölümden oluşan bu çalışmada Orlicz fonksiyonları kullanılarak yeni genelleştirilmiş fark dizi uzayları tanımlanmıştır. İlk bölüm giriş kısmı olup, bu çalışma ile ilgili ön bilgiler verilmiştir. İkinci bölümde ise konuya ilişkin temel tanım ve teoremler verilmiştir. Üçüncü bölümde fark dizi uzayları ve bunlara ait bazı özellikler verilmiştir. Dördüncü bölümde ise M = (Mk) Orlicz fonksiyonunun bir dizisi ve ?mv-genelleştirilmiş fark operatörü kullanılarak Bv(M, p, q, u, s) dizi uzayı tanımlanmıştır. Anahtar Kelimeler: Fark dizi uzayları, Orlicz fonksiyonu.

The generalized sequence space BV? (M, p, q, u, s) defined by a sequence of Orlicz function This study is prepared as four chapter. In the first chapter; the preliminary informations are given. In the second chapter; the fundamental definitions and theorems are given. In the third chapter; difference sequence space and their some properties are given. In the fourth chapter; the sequence space Bv(M, p, q, u, s) is defined by Orlicz functions and some properties of this space is given. Keywords: The difference sequence spaces, Orlicz function.
The generalized sequence space BV? (M, p, q, u, s) defined by a sequence of Orlicz function
Keywords: Matematik