İnsektisit olarak yaygın kullanıma sahip olan imidaclopridin memeli merkezi ve perifer sinir sistemi üzerine etkilerinin değerlendirilmesi - Bal, Ramazan; Adamos, D.; Theophilidis, George; Zafeiridou, G.; Kosmidis, S.; Erdoğan, Suat (My University, 2009)
-
01.01.2009
Keywords: Toksikoloji; Farmakoloji ve Eczacılık