Pearson eğri ailesi üzerine bir inceleme - Güngör, Mehmet; Işık, Mahmut; Çalık, Sinan (My University, 2002)
Bu çalışmada, Pearson eğri ailesinin bir genişlemesi ve bu genişleme sınıfına ait bazı olasılık dağılım fonksiyonları verilmiştir.
Keywords: Matematik