Bir bukalemunda periorbital hematom olgusu ve sağaltımı - Durmuş, Ali Said (My University, 2005)
Bu olgu sunumunda bir bukalemunun sağ periorbital kısmında gözlenen hematomun sağaltımı ve elde edilen sonuçların tartışılması amaçlanmıştır.
Keywords: Tedavi; göz hastalıkları; kertenkele; gözler; kan topağı; bukalemun