Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki önemli sulak alanların alg florasının sistematik olarak incelenmesi (Dicle Havzası) - Yıldız, Kazım; Baykal, Tülay; Açıkgöz, İlkay; Koçer, Mehmet Ali; Alp, M. Tahir; Udoh, Abel U.; Akbulut, Aydın (My University, 2008)
-
01.01.2008
Keywords: Biyoloji; Limnoloji; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi