Zaman Serilerinde Doğrusal Tahmin. - Gençoğlu, M.tuncay (My University, 1995)
Bu Çalışmamızda f(w) özel yoğunluk fonksiyonu ile bir Xt zaman serisini ele alıp serinin en küçük karelerdeki doğrusal tahmininin X1 olduğunu kabul ettik. Sonuç olarak X1 tahmini için bir hata karesi ortalamasının olduğunu söyledik.
Bildiri - Yayımlanmış
Bildiri - Kongre ve Sempozyum
Keywords: Zaman Serisi Doğrusal Tahmin