Intraaortic balloon catheter use as an occluder in ruptured abdominal aortic aneurysm - Oezkan, Mehmet; Uysal, Ayhan; Keser, Sueheyla; Baykan, Emre Cumhur; Koramaz, Ismail (Galenos Yayincilik, 2007)
[Abstract Not Available]
Rüptüre abdominal aort anevrizmasinda intraaortik balon kateterinin oklüzyon amaçli kullanilmasi