Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde sığırlarda Babesia türlerinin sero-prevalansı - Aktaş, Münir; Dumanlı, Nazir; Karaer, Zafer; Çakmak, Ayşe; Sevgili, Murat (My University, 2001)
-
Keywords: Bağışık yanıt; Malatya; antikor; sığır; epidemiyoloji; Elazığ; immünofloresan; seroprevalans; Tunceli; Babesia bovis; Babesia divergens; Babesia bigemina; Babesia