İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDE KİMLİK BİLİNCİ VE MESLEKİ FORMASYONUN OLUŞUMU: FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ - ÇİFTÇİ, GAZEL (Fırat Üniveristesi, 2010)
Bu çalışma, çeşitli değişkenler baz alınarak oluşturulan tablolar eşliğinde Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinde kimlik bilinci ve mesleki formasyonun oluşumu konusunu aydınlatmak üzere ortaya konmuştur. Çalışma genel itibariyle nicel bir araştırmadır. Bununla birlikte araştırmada, anket tekniğinin yanı sıra mülakat tekniğinden de yaralanılmıştır.Anahtar Kelimeler: İlahiyat, Formasyon, Kimlik, Araştırma, Tablo.

This study has been brought up regarding some different variations under tables among students of faculty of theology about the identity conscious and occupational formation. The study is a quantitative study. In this study not only the public survey but also the interview technique has been used.Key Words: Theology, Formation, Identity, Inquiries, Painting.
Identity consciousness and professional formation in students the faculty of theology: Fırat University model
Keywords: Sosyoloji