Bir Modülüs Fonksiyonu Yardımıyla Tanımlı Bulanık Sayı Dizilerinin ? m?? İstatistiksel Yakınsaklığı Üzerine - Altınok, Hıfsı (Fırat University, 2016)
Bu çalışmada,= ( ) ? ?n dizisi kullanılarak bir modülüs fonksiyonu yardımıyla tanımlı bulanık sayı dizilerinin ? ? istatistiksel yakınsaklık kavramı genelleştirilip bazı kapsama bağıntıları verilmiştir.

In this paper we generalize the concept of ? ?statistical convergence defined by a modulus function of sequences of fuzzy numbers using the sequence = ( ) ? ?n and give some inclusion relations.
On ? m?? Statistically Convergence of Sequences of Fuzzy Numbers by a Modulus Function