KÜRESELLEŞME SÜRECiNDE İSLAM'IN GELECEGi VE iLAHiYATÇILARIN ROLü - Akkoyunlu, İsınail; Ünal, Songül (Fırat University, 2009)
Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin 4-8 Mayıs 2009 IV.J
In The Process of Globalization, The Future of Islam and The Role of Theologians
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları