Lineer elektrik devrelerinin bond graf modelinden yararlanarak durum ve çıkış denklemlerinin elde edilmesi - Demir, Yakup; Poyraz, Mustafa; Köksal, Muhammet (My University, 1995)
-
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik; Bilgisayar Bilimleri; Teori ve Metotlar