On the sectional curvature of time-like surface in Lorentzian - Bektaş, Mehmet; Ergüt, Mahmut; Öğrenmiş, Alper Osman (My University, 2004)
Bu makalede Öklid uzayında bilinen kesit eğriliğinin Lorentz uzayındaki karşılığı verildi. Buna ilaveten Lorentz uzayında asimptotik ve eşlenik vektörler tanımlandı.
Keywords: Matematik