Arrenuridae (Hydrachnellae: Acari) türleri üzerine araştırmalar IV - Erman, Orhan; Özkan, Muhlis; Aşçı, Ferruh (My University, 2002)
Türkiye faunası için yeni olan Arrenurus (s.str.) crenatus Koenike, 1896, A. (s.str.) robustus Koenike, 1894 ve A. (Micruracarus) forpicatus (Neuman, 1880) türlerinin yapısal özellikleri gözden geçirilerek yeniden düzenlenmiş, çeşitli organlarının şekilleri çizilerek ölçümleri yapılmış ve zoocoğrafik dağılımları verilmiştir.
Keywords: Fauna; morfometri; taksonomi; tanımlama; morfoloji; yeni coğrafik kayıtlar; coğrafi dağılım; Arrenurus; Arrenurus crenatus; Arrenurus forbicatus; Arrenurus robustus