ROYCE'UN AHLAK TEMELLENDİRMESİNDE İYİLİK VE KÖTÜLÜK KAVRAMININ YERİ - Bilgin, Önder (Türk Felsefe Derneği, 2009)
ROYCE'UN AHLAK TEMELLENDİRMESİNDE İYİLİK VE KÖTÜLÜK KAVRAMININ YERİ

THE PLACE OF THE CONCEPT OF GOOD AND EVIL IN ROYCE'S FOUNDATION OF MORAL
THE PLACE OF THE CONCEPT OF GOOD AND EVIL IN ROYCE'S FOUNDATION OF MORAL
Keywords: Philosophy; Felsefe