Puccinia (Pucciniales) Species Determined on Artemisia members in Turkey - Kabaktepe, Sanli; Kurşat, Murat; Akata, Ilgaz; Civelek, Şemsettin (My University, 2017)
Mevcut çalışmada, Pucc n a c ns ne mensup k tür (Pucc n a abrotan Fahrend. ve P. artem s cola P. Syd. & Syd.) Artem s a üzer nden bel rlenm şt r ve bu türler Türk ye m kob yotası ç n yen kayıttır. Daha önceden rapor ed len ve Artem s a c ns üzer nden kayded len üç Pucc n a üyes (P. chrysanthem Roze, P. dracuncul na Fahrend. ve P. tanacet DC.,) de dah l ed lerek, Artem s a üzer nden bel rlenm ş Türk ye Pucc n a'ları ç n b r teşh s anahtarı ver lm şt r. Yen kayıt olarak ver len türlere a t kısa tanımlamalar le makro ve m krografları ver lerek kısaca tartışılmıştır
Keywords: Mantar Bilimi