Ebheri'nin Metafizik Terminolojisinin İbn Sina'daki Kaynakları - Kılıç, Cevdet (My University, 2006)
-
Keywords: Varlık bilimi; metafizik; 13. Yüzyıl; İbni Sina; islam felsefesi; ilahiyat; felsefi kavramlar; ebheri; terminoloji