MOTOR DEVRİ VE HAVA YAKIT KARIŞIM ORANINA BAĞLI OLARAK EGZOS GAZI BİLEŞİMİNİN, SICAKLIĞININ VE BASINCININ DEĞİŞİMİNİN ARAŞTIRILMASI - YÜCEL, HALİT LUTFİ (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Keywords: Makine Mühendisliği; Mechanical Engineering